Amanda är en uppskattad scenpersonlighet som blandar humor och allvar samtidigt som hon på ett proffesionellt, tydligt och skarpt sätt analyserar och engagerar. Amanda föreläser för skolor, företag och privatpersoner och har även möjlighet att skräddarsy föreläsningar för specifika tillfällen. Den senaste föreläsningen “Sorry not Sorry” går att boka nu.

Maila din förfrågan till contact@amandaalenius.com.

SORRY NOT SORRY

Ett samtal om hur kvinnor och män skildras i media och reklam och vad det säger om vår samtid.

Sorry not Sorry är den senaste i raden av föreläsningar Amanda tagit fram. Såhär beskriver Amanda själv den timme som föreläsningen pågår:

“Jag ville ta fram en föreläsning som verkligen engagerar och bidrar till positiv förändring. Ett smärtsamt men stärkande och ögonöppnande samtal där det man får presenterat för sig liksom inte går att o-se. En föreläsning som ska fungera som en katalysator för ökad jämställdhet. Och jag tror att jag lyckats med det”.

Premiären gick av stapeln på Internationella Kvinnodagen 2021 då över 300 personer köpte biljetter och tog del av föreläsningen som fick ett otroligt mottagande.

För bokningsförfrågan, maila contact@amandaalenius.com

OMDÖMEN

“Tack för dina sylvassa, konkreta analyser av ett medie- och reklamlandskap som skildrar en värld som är långt ifrån jämställd”.

“Tack för en fantastisk föreläsning, du sätter ord på saker som jag själv känt så länge men aldrig kunnat uttrycka”.

“Wow, vilken ögonöppnare. Otroligt frustrerande men också otroligt viktigt”

“Tack för att du ger oss verktygen att identifiera och påverka, önskar att alla fick ta del av den här föreläsningen”

“Köpte biljetter till mig, min son och min make och vi har haft viktiga dialoger kring detta i princip varje dag. Känns så skönt att äntligen kunna prata om detta med stöd i dina exempel”.